Om Vest Trade AS

(Last ned Adobe Acrobat-reader her)

Knarvik Vest Trade Video AS (som vi het den gangen) åpnet videobutikk i Knarvikgården 21. mars 1986. Fra første dag var vi den ledende av to videobutikker i Knarvik og har siden beholdt  posisjonen.

Men da vi startet drev vi kun med utleie av film og moviebokser. Kioskdrift var også en del av konseptet fra dag en. Men fordelingen i starten var omkring 90 % utleie, og 10 % kiosk.

Senere kom utleie av 8 mm videoopptakere, og videre spill som Nintendo og Sega.

Kjøpefilm kom også på markedet etter hvert samt flere generasjoner spill som Nintendo 64 og Playstation.

I april 1993 kjøpte firmaet eiendommen mellom Skyss-stasjonen og Shell-stasjonen og bygde om denne til videoforretning/kiosk i ene enden og grill-/pizzabar i den andre.

Vi stengte i Knarvikgården en kveld i juni og flyttet over natten og åpnet igjen neste dag i våre nåværende lokaler i Vest Trade-bygget. Høsten 94 etablerte kommunen brannstasjonen i firmaets eiendom.

I januar 1996 kjøpte vi tidligere Pepparkverna i Lonevåg som vi omgående døpte om til
Osterøykroa som den heter idag. I løpet av et par måneder flyttet vi all vår virksomhet over fra "Tekstilen" til Osterøykroa. Etter noen år åpnet vi Osterøy Minihotell rett over veien fra kroa der vi idag har 8 dobbeltrom og to treroms leiligheter for utleie.

Våren 1999 var vårt nybygg mot Kvassnesveien ferdig, og Vinmonopolet og Serviceringen Bergen flyttet inn.
I januar 2001 åpnet vi bowlinghall i 2. etasje i nybygget.
I januar 2007 ble vår eiendom og avdeling i Knarvik solgt.


 

Tilrettelagt og utarbeidet av Liatun Mediasupport

Powered by www.i-tools.no